Waarom Small Group Training?

Small Group Training is de meest effectieve manier om aan een gezonde lifestyle te werken. Jouw personal trainer is niet alleen een coach tijdens de trainingen, maar ook een coach die je adviseert op het gebied van voeding en stimuleert om jouw ideale fysieke en mentale balans te vinden. Door gebruik te maken van een personal trainer ben je in staat om flexibel te trainen, krijg je effectieve en persoonlijke begeleiding en bereik en behoud je sneller jouw doelen.

Small Group Training is een goed alternatief voor iedereen die de kosten van een personal trainer te hoog vindt, maar toch wil trainen onder begeleiding. In kleine groepjes van maximaal 8 personen is er voldoende aandacht voor individuele techniek, doelen en wensen. Tevens wordt je gemotiveerd en uitgedaagd, ook door je trainingsbuddies. Natuurlijk is de fun factor een belangrijk onderdeel van de workouts. Iedere workout is uniek en duurt 30-45 minuten.

Losse training

12,50eenmalig

Small Group Strippenkaart

10010 strippen

Small Group Abonnement

27,50per maand
GRATIS PROEFLES

RAW BURN

RAW BURN is een workout van 30 minuten, gebaseerd op weerstandstraining. Deze workout is ontworpen om krachtuithoudingsvermogen op te bouwen door spierverstevigende oefeningen, en tevens vet te verbranden. We maken gebruik van verschillende materialen, zoals een tube, barbell, losse gewichten en lichaamsgewicht gericht op grote spiergroepen.

RAW CORE

Tijdens deze workout trainen we alle spieren rondom je core om je lichaam sterker te maken. Wanneer je core sterker is word je beter in alles wat je doet, van sporten tot dagelijkse bezigheden. RAW CORE maakt gebruik van verschillende materialen, zoals gewichten, banden en kettlebells. Dit combineren we met lichaamsgewicht oefeningen waarbij we ook je heupen, billen en onderrug meepakken. Alle oefeningen hebben opties, dus deze les is voor iedereen toegankelijk.

RAW HIIT

RAW HIIT is een high intensity interval workout van 30 minuten voor de verbetering van je cardiovasculaire uithoudingsvermogen, explosiviteit en behendigheid. De afwisselende oefeningen op basis van lichaamsgewicht zorgen er tevens dat je zo veel mogelijk calorieën verbrand in een half uur. Je hartslag gaat snel omhoog en de focus ligt op het opbouwen en verbeteren van je conditie.

RAW DARE

Tijdens deze workout word je uitgedaagd om 30 minuten alles te geven. Elke week staat er een nieuwe challenge voor je klaar van oer- en lichaamsgewicht-bewegingen, zoals duwen, trekken en draaien om je sterk en fit te maken. Deze intensieve full body workout combineert anaerobe en aerobe conditioneringsoefeningen om je metabolisme een schop te geven en nog uren na je training te laten nabranden.