Waarom Personal Training?

Personal training is de meest effectieve manier om aan een gezonde lifestyle te werken. Jouw personal trainer is niet alleen een coach tijdens de trainingen, maar ook een coach die je adviseert op het gebied van voeding en stimuleert om jouw ideale fysieke en mentale balans te vinden. Door gebruik te maken van een personal trainer ben je in staat om flexibel te trainen, krijg je effectieve en persoonlijke begeleiding en bereik en behoud je sneller jouw doelen.

Personal training is dus meer dan alleen trainen. Samen bepalen we realistische, haalbare en concrete doelen voor een gezonde en fitte lifestyle. Ook kijken we naar wat belangrijk is bij gedragsverandering en waarmee je rekening moet houden voor een blijvend resultaat. Of je doel nu is om af te vallen, meer energie te krijgen, meer balans te creëeren of beter te presteren op je werk of bij een bepaalde sport, de trainingen en adviezen worden op maat gemaakt voor jouw specifieke wens.

 

Personal Training

200per maand

Duo Training

150per maand

Small Group Training

7510 ritten

Personal Training

Duo Training

Small Group Training

GRATIS PROEFLES

RAW POWER

Deze workout is gericht op het verbeteren van kracht en uithoudingsvermogen. Door te trainen met verschillende materialen zijn de workouts divers en gericht op verschillende spiergroepen. Ook zeer geschikt voor het versterken van je core.

 

RAW TABATA

Tabata training is een vorm van high intensity interval training, waarbij korte intervallen met een hoge intensiteit worden afgwisseld. Hierdoor train je ontzettend effectief in weinig tijd. Deze training duurt dan ook maar 30 minuten en bestaat uit een warming up, 4 a 5 rondes tabata en een cooling down.

RAW INTENSE

HIIT is een hoge intensiteit interval training. Intensieve workouts, waarbij de hartslag snel omhoog gaat, wisselen elkaar hierbij af. Hierdoor wordt gewerkt aan maximale verbranding en ligt de focus op het opbouwen en verbeteren van de conditie. Elke week een nieuwe challenge!

RAW FIGHT

Een intensieve interval training waarbij je werkt aan je uithoudingsvermogen en coördinatie. Technieken en oefeningen vanuit het boksen staan centraal in deze workout. Neem vooral je sparringpartner mee en daag elkaar uit.