De missie van Entertrainers is simpel: fuel – move – improve

Niet eten maar voeden, niet sporten maar trainen en niet stilstaan maar ontwikkelen.

Entertrainers richt zich op iedereen die fitter en gezonder wil worden. Je kunt bij Entertrainers terecht voor Personal Training, Small Group Training, Voedingsadvies en Lifestylecoaching. Voeding en beweging vormen de basis voor een fit en gezond lichaam, maar ook mentale veerkracht. Mijn kracht zit in mijn passie om mensen fitter en energieker te maken door persoonlijke begeleiding!

We eten voornamelijk wat we lekker vinden, vaak zonder de juiste voedingsstoffen. We vergeten waarom we eten: om het lichaam te voeden. Voeden betekent: ‘het lichaam voorzien van alle stoffen die het lichaam nodig heeft om te kunnen functioneren’. Eten levert ons brandstof voor energie en bouwstoffen voor de aanmaak van cellen. Om maximaal te kunnen presteren, zowel fysiek als mentaal, is het essentieel om de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen. Als personal trainer en voedingscoach help ik je inzicht te geven in wat voor jou een passend eet- en beweegpatroon is. Door middel van gerichte training creëer jij het lichaam waar je van droomt. Mijn advies is maatwerk, en hangt af van hoe jouw lichaam functioneert en wat je persoonlijke doelstellingen zijn.

Opleidingen

 

  • Gewichtsconsulent
  • LOI Sportvoeding
  • AALO Fitness Trainer level 1&2
  • AALO Fitness Master
  • AALO Personal Trainer
  • LAPT Foundations
  • Les Mills: Bodycombat, Bodyattack, Bodypump, Grit
  • Gladiator Workout en Gladiator Bootcamp
  • Train the Trainers Bodyshape

Voor meer informatie over mij en mijn achtergrond zie:

Wie ben ik?

 

Mijn naam is Hanneke van Ballegooij. Ik ben specialist op het gebied van sport en voeding en werkzaam als (sport)voedingscoach, personal trainer en internationaal groepfitness instructeur. Mijn missie is om je te laten zien en ervaren dat een fitte en gezonde lifestyle niet moeilijk hoeft te zijn. Een gezonde lifestyle wordt bepaald door drie belangrijke factoren: voeding, sport en mindset. Door mijn achtergrond gewichtsconsulent, personal trainer en specialist op het gebied van gedragsverandering, ga ik je hiermee helpen. Samen stellen we realistische en haalbare doelen en geef ik je inzicht in je eigen gedrag. Middels leuke workouts en tussentijdse opdrachten zorgen we dat jouw nieuwe lifestyle makkelijk vol te houden is.

Sinds 2006 ben ik internationaal gecertificeerd instructeur voor de Les Mills groepslessen: Bodycombat, Bodypump, Bodyattack en GRIT series. Ik heb verschillende instructeurs begeleid in de voorbereiding als instructeur en bij het behalen van het certificaat en ik heb 6 maanden in het buitenland les gegeven. Naast Les Mills instructeur ben ik ook certificeert voor The Gladiator Workout (TGW), Bodyshape en Bootcamp. De Workouts van TGW volgen het principe van HIIT (High Intensity Interval Training) en kunnen in verschillende formats worden ingezet.